Historie og vision

OL Revision Haderslev har en historie, der går tilbage til 1978.

Forretningen blev etableret i 1983 af registreret revisor Peter Østergaard og sidenhen udvidet igennem overtagelser – bl.a. af forretning drevet af Aage Pedersen tilbage fra 1978 og Hugo Hermansen tilbage fra 1980.

I 2009 påbegyndtes et generationsskifte i den daværende forretning, hvor statsaut. revisor Per Kristensen indtrådte i virksomheden og samtidig købte halvdelen af forretningen.

I 2013 overtog Per Kristensen resten af forretningen og denne skiftede samme år navn til 2+ Revision og i 2014 flyttede vi fra sydbyens industrikvarter til mere synlige og egnede lokaler beliggende i det gamle amtssygehus’ administrationsbygning på Storegade 88, 1. sal.

Fra 2014 har det været en af virksomhedens ambitioner at udvikle og sikre vækst i virksomheden – dels igennem interne aktiviteter og dels igennem indgåelse af samarbejder, fusioner mv.

I 2016 skiftede vi navn fra 2+ Revision til OL Revision. Navnet er i 2018 tilføjet “Haderslev” for bl.a. at signalere hvorfra revisionsforretningen drives. Forretningen ejes fortsat af statsaut. revisor Per Kristensen.

OL Revision Haderslev er fortsat en selvstændig uafhængig revisionsvirksomhed, der samarbejder bredt med andre revisionshuse i og udenfor Danmark, vi har et solidt netværk af specialrådgivere tilknyttet – bl.a. indenfor for skat, moms og afgifter.

I 2018 har vi tilpasset vore strategier og visioner så de er klar til fremtiden. OL Revision Haderslev har fokus på at være en værdiskabende samarbejdspartner for vore kunder m.fl., bl.a. igennem fortsat fokus på etablering af formelle og uformelle netværk, som kan bidrage til de gode og langtidsholdbare løsninger for revisionsvirksomheden og vore kunder.

I dag driver vi revisionsvirksomhed under navnet OL REVISION HADERSLEV, men anvender også firmanavnene 2+ REVISION og VANDVÆRKERNES REVISION.

Hvem er OL Revision Haderslev

OL Revision Haderslev er i dag et statsautoriseret revisionsfirma med base fra kontoret på Storegade 88, 1. i Haderslev.

Vi er et engageret og kvalitetsbevist revisionsfirma – der er i konstant udvikling og vækst.

Vil du være med – så kontakt os for en uforpligtende drøftelse – uanset om du er ny kunde, samarbejdspartner eller potentiel medarbejder.

Kontakt os

+45 7453 2299

Medarbejdere

Per Kristensen

Partner og Statsautoriseret revisor
Mail: per@olrevision-haderslev.dk
Tlf.: 74 53 22 99

Lene Kristensen

Kontorassistent
Mail: lene@olrevision-haderslev.dk
Tlf.: 75 53 22 99

Jane Jacewicz Spiele

Registreret revisor
Mail: jane@olrevision-haderslev.dk
Tlf.: 75 53 22 99

Mikkel Kristensen

Revisor HD(R)/CMA-stud.
Mail: mikkel@olrevision-haderslev.dk
Tlf.: 74 53 22 99